Kies uw taal

 
 

                                                         Viola zoekt een nieuw for ever huisje

                            .in tuin1ws       in tuin2ws

Ze is net 6 jaar geb;7-03-2017 en super gezond. Ze is vrij van vlooien of parasieten, wormen. Ze is gecastreerd. Voor haar zoek een huisje waar geen hond is of heel jonge kinderen zijn.

Ze is een zwart zilver met wit schildpadpoes.

Viola heeft door omstandigheden boven moeten wonen met wisselend gezelschap. Ik heb heel lang geprobeerd om haar weer in de beneden groep te krijgen maar dat is niet gelukt. Boven oud worden is geen optie. Ze is rustig, lief en aanhankelijk. Bij jonge katten zal het heel goed gaan , ook een oudere torelante kat gaat goed. Ze wil wel gezelschap hebben van kat of mens. U zult dus veel thuis moeten zijn om haar veel liefde en aandacht te geven. Kinderen vanaf een jaar of 10 zal ze heel leuk vinden. Ze vindt het lekker om in het zonnetje zitten. Een goed afgeschermde tuin of balkon is een vereiste. Ze mag NIET los buiten lopen.

Ze eet de hele dag door brokjes dus er moet 24/7 brokjes voor haar klaar staan. Ze heeft een makkelijk te onderjhouden vacht en vindt kammen prima.

Meer informatie vindt u op haar eigen pagina, Felis sophia Curcuma aka Viola.

Denkt u een passend huisje voor haar te hebben neemt u dan contact met mij op.

Email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

app; 063614151 . 

Ze is gecastreerd. 

 

 


 

Nad

echipt.

 

kat-rechts