Kies uw taal

 
 

 jorie wsAAb

 

Ik heb teveel poezen in mijn cattery en ik denk dat het voor Jorie en Nadie goed is als ze op jonge leeftijd samen in een nieuw huisje oud kunnen worden.

Jorie,

Zij is een heel lieve poes van nu 2 jaar. Jorie is een wat onzekere poes die wat moeite heeft met veranderingen in mijn cattery. Ze heeft een nest gehad wat haar veel stress gegeven heeft en dat wil ik haar niet meer aandoen.

Voor haar zoek ik een huisje waar ze samen met Nadie oud mag worden. Ik zoek een huisje zonder andere katten of honden en kinderen vanaf een jaar of 13. In dat huis moet wel structuur aanwezig zijn wat voor rust geeft voor Jorie.  Ze gaat graag even naar buiten toe in een afgezette tuin of ren waar ze mogelijkerwijs niet uit kan. Ze heeft een makkelijk te onderhouden vacht. Ze heeft een stamboom en is gechipt.


nadfie10mndwAAs

Nad

Nadie,

Geboren; 02-11-2022

Is een lieve poes met een vleugje Italiaans temperament. Als ik in de ochtend wakker wordt dan staat ze snorrend bij mij en geeft kopjes. Voor haar zoek ik een huisje waar ze samen met Jorie oud mag worden( moeder Viola mag eventueel ook mee)  Nadie heeft wel ruimte in huis nodig om te kunnen spelen daar ze nog maar 11 maanden is. Een afgezette tuin vindt ze geweldig.  Als haar nieuwe eigenaren veel met haar spelen is dat heel fijn. Nadie kan  dominant en soms jaloers zijn maar ook lief en aanhankelijjk. Ze heeft een makkelijk te onderhouden vacht. Ze heeft een stamboom en is gechipt.

echipt.

 

kat-rechts